BSK Arkitekter · Stadsbyggnad, husbyggnad och inredning

BSK Arkitekter

Arbeta hos oss

BSK arkitekter har funnits i över 40 år och arbetar med utformning av städer, byggnader och inredning. BSK förenar en stark konceptuell och innovativ inriktning med gedigen byggnadsteknisk kunskap, samt en lång erfarenhet av att leda komplexa projekteringsprocesser. Uppdragen finns inom en stor bredd av sektorer som bostäder, kontor, vårdbyggnader, högskolor, rättsväsende och handel. Inredningssidan har den senaste tiden utvecklats mycket positivt med varumärkesbyggande uppdrag. BSK Arkitekter ingår i Arconakoncernen, omsättningen 2013 var 64 MSEK. Kontoret ligger centralt på Södermalm vid Björns Trädgård och BSK kan erbjuda en arbetsplats med stor utvecklingspotential.

Affärsområdesansvarig – vårdbyggnader

BSK har de senaste tio åren gjort en medveten satsning på vårdbyggnader med framgångsrika uppdrag inom kriminalvårdsbyggande, psykiatriska anläggningar samt sjukhus. Bland referensuppdragen finns Högspecialisthuset i Örebro, nya rättspsykiatriska anläggningar i Huddinge (Helix) och Trelleborg, Danderyds, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus.

BSK Arkitekter står för innovation och nytänkande kring vårdbyggnader där förståelsen för verksamhetens behov blir extra tydlig. BSK har en hög kompetens inom byggprocessen samt lång och gedigen erfarenhet av stora, komplexa projekt, vilket resulterar i såväl effektiva som arkitektoniskt intressanta vårdbyggnader med hög estetik.

Ansvar
Ditt ansvarsområde är att ansvara för kunderna inom BSKs marknadssegment vårdbyggnader. Du ansvarar för uppdragens arkitektoniska kvalitet och ekonomi och för att leda, utveckla och skapa samverkansformer i uppdragen. En viktig roll är ansvaret för att skapa engagemang för projektets mål hos medarbetare och andra konsulter och att leda team där alla bidrar till att utveckla projektet. En annan viktig roll är ansvaret för hantering och samspel med kunder– dvs förmåga att kunna skapa engagemang, genomslagskraft och beslut hos kund i föreslagna idéer/planer och projekt. Affärsmässighet och eget driv är viktigt då du även ansvarar för att initiera och utveckla affärer med såväl nya som befintliga kunder. Som affärsområdeschef ansvarar du för vidareutveckling av avdelningen och teamet och att inspirera till nytänkande inom marknadssegmentet.

Uppgift
-Bedriva och samordna marknadsarbete för att attrahera stora krävande kunder
-Ta in uppdrag och i samverkan med VD och kontorschef och bemanna upp dessa med bästa tänkbara kompetens.
-Utforma byggnader och byggda miljöer med stark identitet och arkitektonisk kvalitet och utveckla värde i kundens projekt.
-Arbetsledning/projektledning av arkitekter, byggnadsingenjörer och konsulter inom ramen för uppdragen.
-Medverka i arbetet med att bygga varumärket BSK Arkitekter inom marknadssegmentet.

Uppdragsansvarig inredningsarkitekt

Vi söker dig med stor konceptuell förmåga, engagemang för varumärkesbyggande miljöer samt ett intresse för att utveckla BSKs kunder.

Lämplig kandidat har troligen tidigare varit verksam som inredningsarkitekt eller arkitekt med inredningsfokus inom någon av de ledande arkitektbyråerna. Du har erfarenhet från att driva och leda uppdrag med arkitektonisk god kvalitet och du är van att ansvara för projekt där flera medarbetare och konsulter är inblandade. Du tycker det är stimulerande att arbeta med en mångfald av uppdragstyper men har också fördjupad kompetens inom kontorsutveckling. Gärna med dokumenterad erfarenhet av aktivitetsbaserade arbetsmiljöer. Du lockas nu av utmaningen och det mycket expansiva skede som BSK Arkitekter nu står inför.

För uppgiften söker vi dig som gärna redan har egna kundrelationer och tycker om att göra affärer och bygga goda affärsrelationer. Du jobbar hårt för att nå dina mål och har presterat goda resultat i tidigare roller. Du är tydlig, handlingskraftig och har god förmåga att kommunicera och är en utpräglad lagspelare. Då arbetet är brett krävs det att du är van vid att arbeta systematiskt och strukturerat. För att passa i rollen tror vi att du har ett brinnande intresse för koncept, varumärkesbyggande miljöer och förändrade arbetssätt samt fingertoppskänsla för kundens behov.

Handläggande arkitekt med erfarenhet från bostäder

BSK har hög kompetens inom bostadsbyggande och vill åstadkomma bostäder med en stark arkitektonisk upplevelse genom att kombinera funktionella och ekonomiska krav.

Vi avser vidareutveckla sin bostadskompetens och vi söker nu en kvalificerad handläggande arkitekt med intresse och erfarenhet från stora bostadsprojekt.

Rätt kandidat för jobbet har dokumenterad erfarenhet från en handläggande roll i större bostadsprojekt, från tidiga skeden till färdig projektering. Du är affärsmässig och kommersiell och har god förståelse för processen. Erfarenhet från Auto-CAD, Revit, 3D, planprocesser och tidiga skeden är meriterande. Som person vill vi att du är rutinerad, självgående, drivande och lösningsorienterad.

Arkitekter för handel

Vi söker även arkitekter med kompetens inom handel.
BSK Arkitekter erbjuder ett spännande arbete inom ett välkänt företag med starkt varumärke och gott renommé. Du blir en del i ett kvalificerat team med målet att fortsätta den spännande utvecklingen av företaget.

Ansökan till ovanstående tjäntser

Välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Annika Rimér på Bohmans Nätverk, tel 0735-44 47 07, mail annika.rimer@bohmans.com för mer information om kontoret som arbetsplats och om tjänsten. Urval sker löpande, sänd därför din intresseanmälan med CV och projektlista snarast direkt till Annika.

Yngre arkitekter

Vi söker även arkitekter med ett till tre års erfarenhet. Urval sker löpande, sänd in din  ansökan snarast.