BSK Arkitekter · Stadsbyggnad, husbyggnad och inredning

BSK Arkitekter

Arbeta hos oss

Vi söker byggnadsingenjör med vana av projektering med Revit.
Skicka din ansökan till jobb@bsk.se

BSK Arkitekter utformar städer, byggnader och inredning. BSK förenar en konceptuell och innovativ inriktning med gedigen byggnadsteknisk kunskap, samt lång erfarenhet av att leda komplexa projekteringsprocesser. Tillsammans med kunderna utvecklar vi starka idéer som skapar värde. BSKs förhållningssätt till arkitektur bygger på en drivkraft att involvera kunderna i arbetet och skapa nytta för dem i deras verklighet genom innovativa lösningar. BSK har haft stora framgångar i tävlingar under senare år och på så sätt fått förtroenden inom krävande och prestigefulla uppdrag.

Kontoret omsätter 64 MSEK och ingår i Arconakoncernen, som är en del av Veidekke. Sedan 2014 är BSK en medarbetarägd organisation som ägs till hälften av sina medarbetare.

Vi rekryterar nu en Affärsansvarig Arkitekt – en viktig del i en satsning för att stärka och bredda kompetensen inom företaget.

Ansvar
Du ansvarar för att utveckla och leda uppdrag. Du har ansvar för att väcka kollegors och andra konsulters engagemang i ett projekts mål och att leda team där alla bidrar till att utveckla projekt. Hantering av och samspel med kunder är viktigt – förmågan att skapa engagemang, genomslagskraft och beslut hos kund i föreslagna idéer, planer och projekt.

Affärsmässighet och egen drivkraft är central då du som Affärsansvarig initierar och utvecklar affärer och spännande projekt med såväl nya som befintliga kunder.

Rollen är framträdande och utåtriktad med stort eget ansvar. Du rapporterar till VD och ingår i BSKs affärsgrupp

Arbetsuppgifter
- Skapa affärer, betarbeta och attrahera kunder
- Leda uppdrag
- Ta in uppdrag och i samverkan med kontorschefen bemanna upp dessa med bästa tänkbara kompetens
- Utforma miljöer med stark identitet och arkitektonisk kvalitet som utvecklar värde i kundens projekt-Ansvara för arkitektonisk kvalitet och ekonomi i uppdrag
- Arbetsleda/projektleda arkitekter och konsulter
- Medverka i arbetet med att bygga varumärket BSK Arkitekter
- Inspirera kollegor, vara med och bygga företagskulturen
- Driva utveckling inom ditt område

Profil
Vi söker dig som är kundorienterad, tycker om att bygga affärsrelationer och att vara med och skapa affärer.

Lämplig kandidat har tidigare varit verksam som arkitekt inom ett ledande arkitektkontor. Du tycker att det är stimulerande att arbeta med en mångfald av uppdragstyper men har också en fördjupad kompetens inom något segment. Du har erfarenhet av att driva och leda uppdrag med arkitektoniskt god kvalitet, där många medarbetare och konsulter är inblandade.

Du har social kompetens och är lyhörd för kundens behov.  God förståelse för kundens verksamhet och förmåga att ta dig fram och driva mot konkreta beslut i olika organisationsformer är viktigt. Som Affärsansvarig bör du ha förmåga att skapa förtroende i relationer, förstå olika ståndpunkter samt kunna bevaka intressen på ett smidigt sätt.

BSK Arkitekter kan erbjuda ett spännande arbete inom ett företag med starka meriter. Du blir en del i ett kvalificerat team som fortsätter den spännande utvecklingen av kontoret.

Ansökan
För mer information om BSK och tjänsten och/ eller för att diskutera din kompetens och erfarenhet i relation till profilen så är du varmt välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Annika Rimér på Bohmans Nätverk, tel 0735-44 47 07, annika.rimer@bohmans.com.

Urval och intervjuer sker löpande.