Sidan är under ombyggnad. Ny sida släpps 2017.

BSK Arkitekter · Stadsbyggnad, husbyggnad och inredning

BSK Arkitekter
2010-02-16 16:50

Q – BSK på Furniture Fair 2010

Uppdragsgivare: Hedemora Inredningar som knoppades av till dotterbolaget Sottoform
Formgivare: BSK Arkitekter
År: Release på Stockholm Furniture Fair 2010
Kontaktperson: Ulf Mangefors

Sottoform är frukten av ett mångårigt samarbete mellan BSK Arkitekter och Hedemora Inredningar. Tankar om möbler för det offentliga rummet lade grunden till samarbetet.
Tankarna grundade sig i att såväl arbetsliv som arbetsmiljö står i ständig förändring och att det ställer särskilda krav på möbler

Arbetsbordet Q1 är lika funktionellt som det är vackert. De tystgående elektriska motorerna sänker eller höjer arbetsbordet med mjuka och smidiga rörelser. Manöverknappen är elegant infälld i bordsskivan. Bordet har en mängd välgenomtänkta funktioner såsom utdragbar förvaringslåda för docknings-station av dator. Bordskivan kan beställas i Linoleum, laminat eller fanér och finns i två storlekar. Underredets ben i massiv ask och stålplåt finns i ett flertal färger.

Förvaringsmöblerna i Q-serien erbjuder praktisk förvaring i stilsäker form. Luckor och lådor stänger mjukt och tyst. Handtagen är greppvänliga. Skåpen kan förses med lås och eluttag. Q3 kan ha en halva för pärmförvaring och en halva för personlig förvaring. Den öppna delen har plats för pärmar i tre våningar. Den låsbara delen med krok för upphängning av ytterkläder rymmer även en låda för värdeföremål, samt plats för exempelvis en väska med träningskläder.

Fotografer: Johanna Hanno och Johan Söderling

2016-07-05 09:15
Nyheter Referenser

2014-11-10 15:51
Nyheter