Sidan är under ombyggnad. Ny sida släpps 2017.

BSK Arkitekter · Stadsbyggnad, husbyggnad och inredning

BSK Arkitekter

BSK fortsätter att växa

BSK Arkitekter finns inom en stor bredd av sektorer, som bostäder, kontor, vårdbyggnader, högskolor, rättsväsende och handel. Bland uppdragen de senaste åren kan nämnas Albano – nytt högskole- och universitetscampus i Stockholm, Helix –  rättspykiatrisk anläggning i Huddinge. På inredningssidan kan nämnas Vasakronans och Atrium Ljungbergs nya kontor samt DICEs nya kontor i Stockholm. BSK Arkitekter startade 1966 och ingår i Arconakoncernen. Omsättningen 2012 var 44 MSEK.

Vi söker nu förstärkning med flera drivna och kreativa medarbetare som är vana att arbeta i team. Vi sitter centralt på Södermalm vid Björns Trädgård och erbjuder en arbetsplats med stor utvecklingspotential

Uppdragsledande och handläggande arkitekter med erfarenhet från sjukhus
BSK Arkitekter står för innovation och nytänkande kring vårdbyggnader där förståelsen för verksamhetens behov blir extra tydlig. BSK utvecklar en hög kompetens inom byggprocessen samt erfarenhet av stora och komplexa projekt, vilket resulterar i såväl effektiva som arkitektoniskt intressanta vårdbyggnader.

BSK har de senaste tio åren gjort en medveten satsning på vårdbyggnader med framgångsrika uppdrag inom kriminalvårdsbyggande, psykiatriska anläggningar samt sjukhus. Bland referensuppdragen finns Högspecialisthuset i Örebro, Rättspsyk i Trelleborg, Danderyds sjukhus, Helix – rättspsyk i Flemingsberg och Södersjukhuset.

Under 2013 har BSK Arkitekter tillsammans med Eliassen och Lambertz-Nilssens Arkitekter vunnit upphandlingen för om- och tillbyggnaden av Södertälje Sjukhus. Uppdraget är ett av flera där Stockholms län satsar 28 miljarder kronor över en tioårsperiod på att utveckla flera sjukhus. Vinsten i denna upphandling vittnar ännu en gång om BSK Arkitekters framgångsrika satsning på vårdbyggnader. Vi är även inbjudna till tävlingen om Högspecialisthuset i Örebro.

Vi söker nu flera arkitekter – såväl uppdragsledande som handläggande – som vill vara med och leda och driva projektet med Södertälje Sjukhus.

Uppdragsledande och handläggande arkitekter med erfarenhet från bostäder
BSK har hög kompetens inom bostadsbyggande och vill åstadkomma bostäder med en stark arkitektonisk upplevelse genom att kombinera funktionella och ekonomiska krav.

Vi avser att vidareutveckla vår bostadskompetens och söker nu handläggande och uppdragsledande arkitekter med intresse och erfarenhet från bostadsuppdrag.

Arkitekter för handel och inredning
Vi söker även arkitekter med kompetens inom handel och inredning.

BSK Arkitekter erbjuder ett spännande arbete inom ett välkänt företag med starkt varumärke och gott renommé. Du blir en del i ett kvalificerat team med målet att fortsätta den spännande utvecklingen av företaget.

Välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Annika Rimér på Bohmans Nätverk, tel 0735-44 47 07 för mer information om tjänsterna. Urval sker löpande under sommaren, sänd därför din intresseanmälan snarast.

2016-07-05 09:15
Nyheter Referenser

2014-11-10 15:51
Nyheter