Om oss

BSK Arkitekter har över 50 års erfarenhet av projekt i alla skeden inom samhällsfastigheter, bostäder och kontor. Vi drivs av att skapa människovänliga miljöer som optimerar funktion, gestaltning, ekonomi, social hållbarhet, miljö och teknik till långsiktigt hållbar arkitektur.

Vi har god vana vid stora och komplexa projekt, projekteringsprocesser och lång erfarenhet av bygg- och fastighetsbranscherna. Många av kontorets större projekt har tillkommit genom tävlingar.

Vi arbetar måluppfyllande och drivs av en vilja att förstå våra kunders uttalade och outtalade behov och visioner. Genom ett pragmatiskt förhållningssätt och utifrån en grundläggande analys av uppgiften samt ett involverande arbetssätt skapar vi karaktärsstark arkitektur som maximerar kundens investering och samtidigt ger tillbaka till samhället.  Resultatet blir en välfungerande helhet och en hållbar men samtidigt föränderlig produkt.

bild_02

Vårt erbjudande

Som kund hos oss får man en tydlig och rolig process som leder till en högkvalitativ produkt. Oavsett storlek på uppdraget vill vi vara med och skapa koncept och miljöer som bidrar till utvecklingen framåt. Vår resa börjar med er!

Har du ett projekt du vill realisera? Kontakta oss!

Lise-Lott Söderlund, VD,
kommersiella fastigheter, kontor & högskola:

E-post: lise.lott.soderlund@bsk.se
Tel: 08-601 15 09

Monica Stone,
inredning:

E-post: monica.stone@bsk.se
Tel: 08-601 15 47

Svante Bergman,
bostäder & stadsbyggnad:
E-post: svante.bergman@bsk.se
Tel: 08-601 15 32

Johannes Dursun,
projektering:

E-Post: johannes.dursun@bsk.se
Tel: 08-601 15 95

BSK Arkitekter startades redan 1966 som en avknoppning av Byggnadsstyrelsen; Byggnadstyrelsens Konsult (BSK). Företaget har sedan dess utvecklats till ett lyhört arkitektkontor med människan i fokus, som fortsätter att utveckla morgondagens hållbara arkitektur.

Idag ingår BSK Arkitekter i Arcona-koncernen som är en del av Veidekke.

BSK Arkitekter är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015.