Arbeta hos oss

Det ska vara kul att gå till jobbet! Om vi inte har roligt på vägen kommer vi inte heller kunna vara inspirerande, nytänkande och ambitiösa arkitekter!

Därför söker vi dig som har en tro och vilja att vi kan skapa fantastisk arkitektur – till rätt pris, med hållbarhet i ryggraden och som ständigt överträffar våra kunders vision. Vi tror på ett öppet diskussionsklimat där allas idéer tas på allvar och där man som individ får möjlighet att växa. Vi vill se att du som arkitekt har ett brinnande intresse för gestaltning och du har lätt att beskriva dina idéer i ord och bild. Kontorets byggnadsingenjörer är ambitiösa och vi jobbar tillsammans in i det sista för att se till att detaljer, stora som små, blir precis som vi tänkt oss. Vill du vara en del av vårt team tveka inte att skicka in en ansökan!

2-1-materialhornet_mnd2-2

Just nu söker vi:

Uppdragsledande Arkitekt till Stockholm!

Vi fortsätter att växa och för att hantera kommande uppdrag, främst kontorsfastigheter, söker vi nu en uppdragsledande Arkitekt till vårt kontor i Stockholm. Rollens huvudfokus är att utifrån unik kund- och brukarförståelse skapa arkitektur som ger identitet och utveckling och inspirerar människor och att leda uppdragsteam som åstadkommer detta.

Är du en driven arkitekt med känsla för kvalitet som sprider kreativitet runt om dig så kan det vara just dig vi söker! Mer information om tjänster hittar du här https://www.hrmab.se/jobb/925-uppdragsledande-arkitekt/

Skicka ansökan till: jobb@bsk.se
CV, portfolio (max 10 MB) och vilken tjänst du söker.

Om du inte hittar en specifik roll att söka tar vi naturligtvis emot din ansökan ändå!