johannes_dursun_02

BSK växer inom projektering

BSK Arkitekter har anställt arkitekten och civilingenjören Johannes Dursun och förstärker därmed erbjudandet inom projektering.

Vi ser en efterfrågan på marknaden när det gäller erfarna arkitekter som kan styra projektering effektivt. Därför är jag otroligt glad att vi rekryterat Johannes Dursun, som blir en viktig förstärkning för BSK Arkitekter


Lise-Lott Söderlund, VD på BSK Arkitekter

Dursun har omfattande erfarenhet av att leda stora och komplicerade projekt. Som arkitekt har han varit uppdragsledare i projekt inom industri, infrastruktur, kontor, skolor och bostäder. Exempelvis har han arbetat med Facebooks datacenter i Luleå och utbyggnaden av tunnelbanan i Stockholm.

– Mitt uppdrag är att positionera BSK Arkitekter tydligare inom projektering i syfte att vinna nya spännande uppdrag. Det ser jag fram emot. Nu hoppas jag bara att det inte dröjer för länge innan jag får träffa mina kollegor fysiskt på kontoret, säger Johannes Dursun, ny affärsansvarig arkitekt på BSK Arkitekter.

BSK Arkitekter arbetar med stadsbyggnad, husbyggnad och inredning. Företaget står bakom omvandlingen av Nacka Strand, Campus Albano, Magasin 113, Lynx, Yllefabriken, Södertälje sjukhus och Postens huvudkontor. Företaget är till hälften medarbetarägt och tillhör Arcona-koncernen, som i sin tur ägs av Veidekke­