campusi12_visualisering_ledningsgrupp_180124_0433

Campus i12 stärker ledningsgruppen för Visualisering

Ledningsgruppen för två av Sveriges främsta utbildningar inom visualisering har utsett Thomas Zaar, arkitekturvisualiserare och ansvarig för visualiseringsavdelningen på BSK Arkitekter, till ny ledamot.

Tekniska Högskolan i Jönköping ansvarar för utbildningarna i visualisering vid Campus i12 i Eksjö som ger spetskompetens i skapandet av 3D-modeller och bilder av städer, arkitektur, platser och miljöer tillsammans med arkitekter, stadsplanerare och designers.

De 2-åriga yrkeshögskoleutbildningarna Visualisering av arkitektur och Visualisering av rum, inredning och produkter erbjuder en kombination av teori och praktik utvecklad i nära samarbete med branschorganisationer och företag som utbildar studenterna till en efterfrågad  yrkesroll på arbetsmarknaden.

Ny ordförande i ledningsgruppen för visualiseringsutbildningarna vid Campus i12 är Andreas Dahlqvist, ZYNKA / Semrén & Månsson. Nya ledamöter är Christoffer Thulin, Liljewall arkitekter och Thomas Zaar, BSK Arkitekter.

På bilden från vänster: Eva Klangbeck, Campus i12, Claes Nordin, IKEA Sweden, Christoffer Thulin, Liljewall arkitekter, Thomas Zaar, BSK arkitekter, Andreas Dahlqvist, ZYNKA / Semrén & Månsson, Göran Hellborg, Campus i12, Carolina Ericsson, Lammhults och Mats Kihlman, Tekniska Högskolan i Jönköping.