skarmavbild-2019-04-10-kl-12-35-44

Hållbarhet som affär – välkommen på seminarium!

Hållbarhet och affären – motiverande, aktiverande, utmanande!

Torsdagen den 9:e maj kommer två fantastiskt inspirerande människor till BSK och pratar om sina erfarenheter om hållbarhet i relation till företagande. Från två olika brancher kommer vi att närma oss frågor om hållbarhet i affärssammanhang och hur vi som individer tänker och samverkar kring det.

Carl Lundberg –  bergsguide och pionjär i resebranchen inom hållbart företagande med sitt företag “Skitouring Scandinavia.” Han är en eldsjäl som brinner för att bevara våra vintrar (protect our winters sweden), flitig föreläsare om klimatförändringar och gjort ett antal forskningsresor till Antarktis. En man som lever som han lär.

Elise Grosse – hållbarhetschef på Sweco fastigheter, tidigare utvecklingsansvarig för hållbarhet på White. Elise forskar om samverkan i tidiga skeden för ökad hållbarhet i byggprojekt och är specialiserad inom processer. Hon kommer att utöva sin magi på oss.

Varmt välkommen på seminarium med dessa två stjärnor. BSK Arkitekter bjuder på tilltugg. Glöm inte att anmäla dig genom länken här.

Välkommen!