karolina_gerdin_03-2

Karolina Gerdin ny kommunikationschef

BSK Arkitekter stärker företaget ytterligare och anställer Karolina Gerdin som kommunikationschef. Hon kommer närmast från en tjänst som kommunikationsansvarig på C.F. Møller. Dessförinnan var Karolina Gerdin anställd på White arkitekter under fem år för att utveckla företagets kommunikation i digitala kanaler.

 

–BSK Arkitekter är med och påverkar samhället på ett helt unikt sätt genom sin arkitektur. Medarbetarna har en vilja att förstå omvärldens utmaningar och generera den kunskap som krävs för att möta dem. Här finns riktigt goda förutsättningar att utveckla kommunikationen och jag är supertaggad att leda den processen.

 


Karolina Gerdin, nytillträdd kommunikationschef på BSK Arkitekter.

Utöver sex år i arkitektbranschen har Karolina Gerdin en bakgrund inom journalistik, reklam och PR. Hon har tidigare arbetat som copywriter och redaktör med Nordiska Kompaniet som främsta uppdragsgivare, varit pressansvarig för SR P1 och en av projektledarna för Sveriges Radios satsning på nya webbkanaler och sociala plattformar.

– Karolina har en värdefull branscherfarenhet, kompetens inom innehållsdriven marknadsföring och förståelse för dagens medielandskap. Detta är precis vad vi behöver för att utveckla vår kommunikation och stärka vår position på marknaden, säger Anna Bergström, vVD på BSK Arkitekter.

Vi lever i en tid av stora förändringar. Kommunikation är ett strategiskt nav, inte bara för att profilera oss som företag, utan också för att stärka våra kunders identitet genom arkitektur. Vi verkar i en bransch med ansvar för hållbar samhällsbyggnad och har en viktig uppgift i att förmedla vilka värden arkitekturen skapar för att engagera fler i hur våra städer och samhällen ska formas. Det känns bra att vi nu kan ge kraft åt detta


Stina Ljungkvist, vd på BSK Arkitekter.