bsk-open-house

Open House på BSK Arkitekter

Fredagen och lördagen den 6-7 oktober öppnar BSK Arkitekter sitt kontor och medverkar i den internationella arkitekturfestivalen Open House. Under tre dygn bjuds allmänheten in att besöka Stockholms mest spännande byggnader och platser.

Den internationella festivalen Open House samlar varje år över en miljon besökare i 30 länder som ska inspirera allmänheten att delta i stadens utveckling och skapa intresse för arkitektur och samhällsbyggande. Den 6-8 oktober 2017 arrangeras Open House i Stockholm för andra året i rad, och BSK Arkitekter är ett av kontoren som medverkar.

Program för Open House på BSK Arkitekter fredagen den 6 oktober kl. 12-19 och lördagen den 7 oktober kl. 10-16:

Varje hel timme håller inredningsteamet en visning av vårt nyligen ombyggda och aktivitetsbaserade kontor. Visningen tar cirka 30 minuter.

Testa våra arbetsmetoder på ett lekfullt sätt genom att lösa en stadsbyggnadsuppgift i närmiljön och fotografera den i sin kontext.

Se aktuella och historiska projekt i Stockholm, den handbyggda trämodellen från 1989 av Svenska Ambassaden i Tokyo, de 3D-printers som idag bygger de flesta av våra modeller och upplev olika miljöer genom VR-glasögon.

bsk_132_30mb
bsk_094_30mb
bsk_191_30mb
bsk_037_30bm

PSSST! Vill du se fler aktivitetsbaserade arbetsmiljöer? Ta en tur till KTH Open Lab på Valhallavägen 79. Nyfiken på andra arkitektkontor? Kika in hos våra kollegor Nyréns Arkitektkontor i Barnängshuset på Nackagatan 4, White Arkitekters kontor Katsan på Östgötagatan 100 och Equator Stockholm på Kungsgatan 18.

Open House Stockholm är en del av det globala nätverket Open House Worldwide. Föreningarna Samhällsbyggarna, Samhällsbyggnadslänken, Stockholms Arkitektförening och Stockholms Byggnadsförening är grundare av Open House Stockholm. Partners under Open House 2017 är Humlegården, Vasakronan och Stockholms Byggmästareförening. Se hela programmet för Open House Stockholm 2017.