bsk-malmo-3000x1500-2

Vi söker arkitekt och byggnadsingenjör i Malmö

Nu söker vi en arkitekt och en byggnadsingenjör med inriktning mot vård till vårt växande kontor i Malmö. För oss på BSK Arkitekter är varje uppdrag en möjlighet att inspirera människor och utveckla samhället. Vår drivkraft är viljan att förstå våra kunder och skapa arkitektur med en stark vision. Det finns många möjligheter för dig som vill utvecklas hos oss!

Erfarenhet och kompetens

Du är utbildad arkitekt eller byggnadsingenjör med 2 års erfarenhet av projektering. Goda kunskaper i Revit är meriterande.

Personen vi söker

Vi söker dig som har en tro och vilja att vi kan skapa fantastisk arkitektur – till rätt pris, med hållbarhet i ryggraden och som ständigt överträffar våra kunders vision.  Du har ett brinnande intresse för gestaltning och har lätt att beskriva dina idéer i ord och bild.  För att trivas hos oss behöver du kunna samarbeta i en utvecklingsdriven, öppen och respektfull kultur mellan medarbetare och kunder.

Affärsområdet Vård

Inom affärsområdet Vård arbetar vi med ett antal vårdprojekt i framkant, så som nyinvigda Södertälje sjukhus, RSA en ny rättspsykiatrisk anläggning i Oslo och omvandlingen av Helsingborgs lasarett. Kontoret står även bakom flerfaldigt prisbelönta Helix i Huddinge och Rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg.

Om BSK Arkitekter

BSK Arkitekter startade 1966 och är idag 70 medarbetare på två kontor i Stockholm och Malmö som arbetar med stadsbyggnad, husbyggnad och inredning. Företaget är till hälften medarbetarägt och tillhör Arconakoncernen, som i sin tur ägs av Veidekke.

Kontoret i Malmö

Vårt kontor i Malmö är en del av Media Evolution City, Västra Hamnen. Kockums gamla varvslokaler är idag är en prisbelönt arbetsplats och mötesplats för ett hundratal företag inom innovation och digital utveckling.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka din ansökan med CV, personligt brev och portfolio till jobb@bsk.se. Urval och intervjuer sker löpande.