bsk_337_-2-1

Vi söker en kontorschef i Stockholm

BSK Arkitekter är på en utvecklingsresa med fokus på tillväxt och att ytterligare stärka vår position. Vi har därför valt att tillsätta en helt ny roll. Som kontorschef på BSK Arkitekter kommer du att ansvara för bolagets resursplanering och inre effektivitet för att säkerställa att vi tillvaratar idéer, levererar hög kvalitet i våra uppdrag och optimerar ekonomin.

Din uppgift är att utveckla såväl personal som team och att se till att medarbetarnas kompetens och erfarenhet matchas mot rätt kunduppdrag. Du motiveras av att engagera medarbetarna, vilket leder till nöjda kunder och nyskapande arkitektur. Som kontorschef ingår du i företagets ledningsgrupp och kommer att ha en nära samverkan med chefsarkitekten, affärsansvariga och uppdragsledare. Då tjänsten är helt ny kommer du att ha stor möjlighet att påverka utformningen av rollen.

Huvudsakliga ansvarsområden:

– Produktion och leverans
– Personalansvar (direkt eller indirekt) för våra uppdragsledare, nyckelfunktioner och ateljémedarbetare, ca 55 personer
– Föreslå och driva förbättringar för att utveckla företagets leveransförmåga
– Operativt ansvarig för resursplanering och beläggning
– Organisera kunskapsöverföring och utvecklingsarbete

 

Erfarenhet och kompetens

Du har ca 10–15 års för tjänsten relevant erfarenhet varav minst 5 år med personalansvar.

Bakgrund

Du har en relevant högskoleutbildning inom verksamhetsutveckling, tjänsteproduktion, företagsekonomi, arkitektur, teknik eller motsvarande. Du är flytande i svenska i både tal och skrift.

Personen vi söker

Som person är du energifylld, lösningsorienterad och vill bidra med perspektiv utifrån. Du är dessutom en relationsorienterad och diplomatisk människokännare som vågar ta tag i det som inte fungerar. Du tycker om att jobba på en öppen och kreativ arbetsplats där du finns tillgänglig för dina medarbetare. Du har kunskapen och viljan att bygga bra team som kan ta tillvara på all kompetens på företaget och du brinner för att se alla lysa!

Ansökan

Ansökningstiden till tjänsten gick ut den 10 december 2017. För mer information, vänligen kontakta Angela Rossi på HRM Affärsutveckling via mail angela.rossi@hrmab.se eller telefonnummer +46 73-950 48 19.