Nytt möter gammalt på Strandvägen Stendörren HK

Stendörren är ett fastighetsutvecklarföretag som tagit mycket ny mark de senaste åren och har gått från ett entreprenörsdrivet företag till ett börsbolag på Nasdaq på kort tid. Företaget som äger, utvecklar och förvaltar lokaler som gör skillnad har expanderat och utökat sina lokaler i fastigheten som delas med bland andra Svenskt Tenn på Strandvägen i centrala Stockholm.

  • Inredning

BSK Arkitekter fick i uppdrag att formge förändringen och rama in företagets nya lokaler för att bättre spegla Stendörrens identitet. Fokus var att skapa en mötesplats för kunder och medarbetare. En riktlinje var att skapa en miljö där en blandning av bolagets moderna tankesätt speglas – i det anrika 1800-talspalatset bredvid Dramaten.

Resultatet blev specialritade lösningar för möbler och undertak – skräddarsytt och platsbyggt för att passa både lokalen och Stendörren.

Välkommen på rundtur!

Stendörren och BSK Arkitekter samarbetar sedan tidigare i olika projekt och har en historia tillsammans. Vi hjälpte dem i processen att skapa karaktär och representativa lokaler som visar både på nytänkande och förankrar historia.


Leo Qvarsebo, Affärsansvarig arkitekt på BSK
bsk-13
Mjuk atmosfär i ett av mötesrummen.
bsk-14
bsk-16
bsk-17
Loungehörna med hemma-hos-känsla.
bsk-11
bsk-12
bsk-15
bsk-10
bsk-18

För mer information kontakta: