Nytt liv i Norrköpings hjärta Yllefabriken

I Nyborgs pampiga textilfabrik skapade generationer av Norrköpingsbor ylletyg med världsrykte under mer än ett århundrade. Yllefabriken har ett fantastiskt läge precis intill Strömmen, Industrilandskapet, universitetet och centrala Norrköping. Omsorgsfullt tar vi nu tillvara på all den känsla som sitter i väggarna när vi skapar utrymme för en modern, hållbar livsstil som bygger på lika delar kvalitet och kreativitet.

  • Bostäder
  • Kontor
  • Stadsutveckling

Titta på de här fönstren. De är ju enorma. Vilka väggar. Så här bygger man inte längre. Och rummen, eller salarna, kanske man ska säga. Snacka om inspirerande miljö


Svante Bergman, Affärsansvarig för bostäder på BSK Arkitekter

I Yllefabriken planerar vi för ett nytt sätt att leva och bo, mitt i de vackraste delarna av staden. Här uppförs både bostadsrätter och hyresrätter där den invändiga rymden, det historiska arvet och den urbana miljön förenas till ett boende med unika möjligheter.

ylle7
ylle3
ylle6

På de nedre, lättillgängliga planen i Yllefabriken planerar vi för ett levande och rikt besöksmål med hållbarhet som självklar huvudingrediens. Med utsikt över Strömmen och den vackra Strömsparken erbjuder Yllefabriken stora, öppna ytor för kreativa kontorsmiljöer.

ylle4-compressor
ylle5

För mer information kontakta: